Nieuws

Filter opties

Maak uw selectie

Selecteer per maand

Selecteer per jaar

 • Ontdek de Studio Nature tapijtcollectie

  19 nov 2015

  Een botanisch interieur is een van de belangrijkste woonmodetrends van het moment. Ontspannen gaat het beste in de natuur. Als je die natuur niet in kunt, dan haal je hem in huis. Benader de woonkamer eens als een landschap. Met het aardse kleurenpalet van de nieuwe Studio Nature tapijtcollectie leg je een comfortabele en praktische basis. Combineer met veel groen en maak van je huis een plek om op adem te komen. 

  Lees verder

 • Op zoek naar het ideale interieur?

  06 mei 2015

  Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt u het meeste aan?

  Lees verder

 • Noviteiten uit Milaan in de spotlights

  13 apr 2014

  Het zit er alweer bijna op: een geweldige en inspirerende designweek in Milaan! Met nieuw design om van te watertanden… Ons oog ging vanzelfsprekend vooral uit naar textielontwerpen en Dutch design. Hier onze top 3!

  Lees verder

 • Aandacht voor rood design in Milaan

  10 apr 2014

  Rood is hot! Naast ons project 'Revive', waarbij designduo rENs Desso tapijt op ambachtelijke wijze voorziet van een rode kleur, is er tijdens de designweek in Milaan nog meer roodgekleurd design te zien. We lichten een aantal ontwerpen voor je uit:
   

  Lees verder

 • Stap 4: re-vive tapijt bijna klaar!

  03 apr 2014

  Het is bijna zover... het tapijt wordt te drogen gehangen, stalen geselecteerd. Nauwkeurig loop rENs het roodgetinte resultaat na.

  Lees verder

 • re-vive: het tapijt ondergaat de transformatie!

  27 mrt 2014

  Elke vezel van de garens absorbeert de nieuwe tint gulzig: van bloed- en kersen- tot wijnrood. Het tapijt ondergaat de transformatie in stap 3 van het proces.

  Lees verder

 • re-vive: de transformatie van het tapijt begint!

  21 mrt 2014

  Een bruisend warm bad, zowel qua kleur als temperatuur! Tijdens stap 2 doorloopt designduo rENs het daadwerkelijke verfproces. De transformatie van het tapijt begint!

  Lees verder

 • re-vive stap 1 in beeld

  14 mrt 2014

  In de aanloop naar iSaloni in Milaan werkt designduo rENs stevig door aan het innovatieve project voor DESSO. We kunnen verklappen: er gaat een behoorlijk ingewikkeld proces aan vooraf! "We voelen ons soms net alchemisten!" aldus ontwerpster Renee Mennen. Bekijk waarom, in stap 1 van het proces!

  Lees verder

 • REVIVE by rENs en Desso

  06 mrt 2014

  Creactiviteit verbindt ontwerpers en industrie. Het ontwerpers duo rENs (Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren) en tapijtleverancier DESSO presenteren in Milaan een serie karpetten onder de naam "REVIVE". De karpetten, gemaakt van uitlopende collecties, worden ter plekke handmatig geverfd met de signaalkleur ROOD en krijgen zo een tweede leven.

  Lees verder

 • Duurzaam Design

  21 feb 2014

  Duurzaam design is een term die je vaak hoort, maar wat houdt het nu precies in? We zetten een aantal nieuwe ontwerpen op een rijtje, allemaal gemaakt vanuit een duurzame gedachte. Zoals kussens gemaakt van gerecycled canvas, een decoratieve gedroogde plant die werkt als luchtfilter en een meubelcollectie die word aangeboden als flatpack en daardoor efficiënter opgeslagen en vervoerd kan worden.

  Lees verder