Tips & Trends

Filter opties

Maak uw selectie

Selecteer per maand

Selecteer per jaar

 • Op vakantie in eigen huis

  12 jan 2016

  Het is winter. Buiten is het guur en koud. In huis zoeken we warmte en comfort. Het is een ideale tijd om plannen te maken voor een volgende vakantie. Alleen al denken aan tropische oorden, zon, zee en strand maakt dat we ons beter voelen. Maar waarom wachten tot het zomerseizoen zich weer aandient? Ook in je eigen huis kun je dat ongedwongen, vrije vakantiegevoel creëren.

  Lees verder

 • Desso Studio Nature

  01 dec 2015

  Een botanisch interieur is een van de belangrijkste woonmodetrends van het moment. Ontspannen gaat het beste in de natuur. Als je die natuur niet in kunt, dan haal je hem in huis. Benader de woonkamer eens als een landschap. Met het aardse kleurenpalet van de nieuwe Studio Nature tapijtcollectie leg je een comfortabele en praktische basis. Combineer met veel groen en maak van je huis een plek om op adem te komen.

   

  Lees verder

 • Wit voor rust en ruimte

  11 nov 2015

  Voortdurend online

  We hebben een druk leven. We horen, zien, voelen en ervaren voortdurend. De online wereld is hierop van grote invloed. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat we gemiddeld 10.000 prikkels per seconde en dus 36 miljoen prikkels per uur ervaren. Telefoon, whatsapp, sms, tv, social media in huis, op straat, in de auto of de tram. Heb je het al gehoord? Wist je al dat…? We worden voortdurend afgeleid en nieuws is maar een paar seconden 'nieuws'.

  Lees verder

 • Nieuw kleurenpalet!

  09 okt 2015

  Maak kennis met de nieuwe kleuren in de  Desso Conga tapijt collectie. Een palet met 12 eigentijdse tinten maakt dat deze tapijtcollectie past bij de meest actuele woonstijlen. Combineer stijlvol design met klassieke kleuren zoals Burgundy of Taxusgroen. In de industriele woonsfeer past een stevige Denim of stoer Grijs tint. De tijdloze naturellen voelen zich thuis in de Scandinavische stijl terwijl je met Oker kleur bekent in een meer uitgesproken en trendy interieur.

  Lees verder

 • Breng kleur in het interieur

  15 sep 2015

  In de actuele woonmodetrends zien we opvallend veel kleur. Of het nu gaat om klassieke, romantische, industriële of moderne interieurs, kleur bekennen is het motto.

  Lees verder

 • Oceanen schoner maken

  05 aug 2015

  Wist je dat de oceanen vol zitten met afval? Plastic, papier en weggegooide visuitrustingen vervuilen de zeeën en bedreigen het leven onder water. Wij ondersteunen het initiatief Healthy Seas dat zich ten doel stelt de oceanen schoon te maken en het afval vervolgens te recycelen tot grondstoffen waar weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden.

  Lees verder

 • 8 Tips om het huis koel te houden

  03 aug 2015

  Het is zomer. Als we geluk hebben is het mooi weer en dan stijgt de temperatuur in huis. Maar op al te veel hitte zitten we niet te wachten. Wij geven je graag wat tips om het koel te houden in huis. 

  Lees verder

 • Melkweg als inspiratiebron

  14 jul 2015

  Space Trip

  De melkweg is hot. Planeten, sterren en alle donkere ruimte daar tussen in vormen een genereuze inspiratiebron voor creatievelingen in de wereld van architectuur, kunst, mode, interieur en design. Een prachtig voorbeeld in de wereld van de architectuur vinden wij het Design Plaza in het centrum van Dongdaemun. Dit 'spaceship' van architect Zaha Hadid ging vorig jaar open in Seoel. Drie ufo-achtige hallen bieden ruimte voor kunst en design exposities. 

  Lees verder

 • Waarom zachte vloerbedekking?

  24 jun 2015

  Ga je binnenkort verhuizen of ben je toe aan een metamorfose? De vloer is de basis voor je interieur en bepaalt in grote mate de sfeer in huis. Er zijn veel redenen om te kiezen voor zachte vloerbedekking. We zetten ze even voor je op een rijtje.

  Lees verder

 • Vakantie in eigen huis

  23 apr 2015

  De meivakantie staat voor de deur. Kies jij ervoor om op vakantie te gaan of blijven jullie lekker thuis? Geen nood, ook in eigen huis is het prima toeven. Je brengt het buitenland gewoon naar je eigen interieur. De Scandinavische woonsfeer is razend populair in Nederland. 

  Lees verder

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste tips & trends? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.